Werk in opdracht

Bent u op zoek naar een unieke vaas voor in uw woonkamer? Of wilt u iemand een originele schaal cadeau doen? Of zoekt u een bijzonder kunstobject voor in uw tuin? Heeft u er weleens aan gedacht om een glaskunstenaar in te schakelen?
Steeds meer mensen die op zoek zijn naar een uniek kunstobject weten mij te vinden. Ik maak dan ook veel werk in opdracht. Dat kan van alles zijn. Van sierschalen tot vouwvazen en van wandobjecten tot abstracte kunstobjecten die u bijvoorbeeld in het raam kunt plaatsen. Alles is mogelijk, mits uiteraard de techniek het toelaat.

Bij het werken in opdracht vind ik het fijn om uw wensen met u te bespreken. Waar wilt u het object plaatsen? In uw vensterbank of op een dressoir? Welke kleuren vindt u mooi? Wilt u een strak object met daarin grafische lijnen of wilt u juist iets waarbij alle kleuren door elkaar lopen? Vaak komen we samen tot een mooi idee.

Klik hier voor een impressie van mijn werk

Bent u op zoek naar een unieke vaas voor in uw woonkamer? Of wilt u iemand een originele schaal cadeau doen? Of zoekt u een bijzonder kunstobject voor in uw tuin?