Gedenkwerk en troostgeschenken

Als u op zoek bent naar een uniek en persoonlijk gedenkkunstwerk of troostgeschenk, dan kan ik misschien iets voor u betekenen. De afgelopen jaren heb ik voor veel mensen gedenkkunstwerken in glas ontworpen. Dat kan iets moois zijn voor bij u thuis, maar ook een object voor op een graf. Bijvoorbeeld glazen vlinders op een kei. Ook verzorg ik glazen gedenkwerken waar u een kaarsje achter kunt plaatsen.

Vaak gaat het om wat kleiner werk voor in of op een stenen plaat. Daarbij kunt u denken aan een glazen plaat met daarin een persoonlijke tekst of afbeelding verwerkt. Dat kan zelfs een foto zijn van een persoon of een afbeelding van een mooi landschap. Door met glaspoeder te werken, kan ik veel detail toevoegen aan mijn werk.

Bij gedenkwerk is het mogelijk om as van een dierbare overledene te verwerken in een kunstobject. In overleg maak ik een persoonlijk ontwerp voor u. Daarbij kunt u precies aangeven wat u wilt. Ik help u graag met het maken van een passend en persoonlijk gedenkobject.

Wilt u meer weten? Of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan eens vrijblijvend contact met mij op.

Klik hier voor een impressie van gedenkwerk
 
Als u op zoek bent naar een uniek en persoonlijk gedenkkunstwerk of troostgeschenk, dan kan ik misschien iets voor u betekenen.