Bedrijven en relatiegeschenken

Steeds meer bedrijven kiezen voor glaskunst als origineel geschenk bij jubilea of andere speciale gelegenheden. Ook voor relatiegeschenken word ik steeds vaker benaderd. Als u een passend en persoonlijk cadeau zoekt voor iemand die afscheid neemt of als u iets unieks wilt geven aan een bedrijf dat iets te vieren heeft, bent u bij mij aan het juiste adres.

Glasfusing is een techniek die bij uitstek geschikt is voor zakelijke toepassingen. Zo kan ik een persoonlijk en uniek werk voor u ontwerpen en daar bijvoorbeeld een bedrijfslogo in verwerken. Voor bedrijven maak ik regelmatig logo’s in glas met diverse presentatiemogelijkheden.

Omdat ik voor deze opdrachten ook weleens gevraagd word door bedrijven met internationale contacten, staat er inmiddels werk van mij in Duitsland, Moskou, Nieuw-Zeeland, India en zelfs Kenia.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met mij. Ik help u graag verder.

Klik hier voor een impressie van mijn werk voor bedrijven 

Glasfusing is een techniek die bij uitstek geschikt is voor zakelijke toepassingen. Zo kan ik een persoonlijk en uniek werk voor u ontwerpen en daar uw bedrijfslogo in verwerken.