Werk

In mijn atelier werk ik iedere dag met glas. Glasfusing is wat ik doe. Het samensmelten van glas. Ik ontwerp en creëer allerlei soorten kunstobjecten van glas. Zowel vrij werk als werk in opdracht. Daarbij kunt u denken aan glazen vazen, schalen, wandobjecten en staande objecten. Beelden of vrije vormen. Ik leg daarbij meerdere lagen glas aan elkaar en over elkaar en laat het op hoge temperatuur samensmelten in mijn glasoven. Daarnaast houd ik me bezig met gedenkwerk, ontwerp ik objecten voor bedrijven en organiseer ik workshops.

Als glas in mijn handen…
Ik heb een passie voor glas. Het is een fantastisch materiaal om mee te werken. Iedere keer is het weer een uitdaging om te maken wat ik in mijn hoofd heb. Welke combinatie van materialen ga ik gebruiken? En welke kleuren kies ik? Daarbij spelen techniek en materiaalkennis ook een belangrijke rol, want glas is een slechte temperatuurgeleider. Hoe reageert het glas op welke temperatuur in de oven? Hoe moet het glas opgewarmd worden? Hoeveel lagen moet ik over elkaar leggen om het beste resultaat te krijgen? En hoe vaak moet het werk in de oven? Mijn creativiteit en gevoel voor kleur in combinatie met het materiaal en de techniek maken mijn werk iedere dag uitdagend. Alle facetten moeten kloppen, want ik hou niet van halfbakken werk.

Nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van mijn werk? Als u uw e-mailadres achterlaat op de contactpagina, ontvangt u mijn nieuwsbrief.
Klik hier om u aan te melden.

Mijn creativiteit en gevoel voor kleur in combinatie met het materiaal en de techniek maken mijn werk iedere dag uitdagend. Alle facetten moeten kloppen, ik hou niet van halfbakken werk.